Blogiarkisto

Kategoriat

fien

Tallinna Winter Cup 2014

Pikareissaus Tallinnaan. Tuomarina Horst Kliebenstein jolta ei sa:ta kaikille tippunut. Faustkämpfen Loulou In White esiintyi reippaasti kuten sillä tapana on ja hankki viimeisen Ee JMva titteliin oikeuttavan juniori sertinsä sekä voitti Rop-jun kisan. Faustkämpfen Fantasy In White “Lumi” valioluokasta myös exc. 1, sa ja lopulta omat nartut olivat vastakkain parasnarttu kisassa. Tuomari pohti ratkaisua pitkään mutta riemukseni pieni ja tyypikäs, vasta 10 kuukautta vanha Lulu voitti kehäkonkari Lumin. Molemmat saivat mitä tarvitsivat joten Lumille Pn 2 sijoituksen myötä Viron valionarvoon oikeuttava sert sekä Cacib. Kotimatkalla siis kyydissä kaksi uutta valiota:

Ee JMva Faustkämpfen Loulou In White sekä Fi, Lv, Ee Mva, Finsg,  Faustkämpfen Fantasy In White.

Kirjoita kommentti