Blogiarkisto

Kategoriat

fien

Tartto 12 & 13 ja Helmistä Fi, Ee Mva!!!

Komealla rytmiryhmällä suunnattiin kohti Viroa perjantaina. Tallinnasta kohti Tarttoa jossa kylmenevä sää ei haitannut hyvän mielen nousua seuraavaa näyttelypäivää odotellessa. Lauantaina sitä saikin olla itse itsensä pahin vastustaja kun näyttelyyn oli ilmoitettu kokonaista 1 harmaa kääpiösnautseri. Nomikäettei. Tuomarin jaellessa sileitä ykkösiä ja eh:ta jännitys nousi kun selväksi kävi ettei pelkästään kättelyllä ja paikalle saapumalla tulosta ole jaossa. Helmi hoiti homman kotiin ollen tuomarin (Petter Steen) mieleen feminiinisessä olemuksessaan korjaten Pn 1, Sert, ja Rop sijoituksen plakkariinsa. Illalla naurettiin upeassa Dolce Vita ravintolassa vatsat kipeiksi (täyteen syömisen lisäksi) ja rentouduttiin seuraavan päivän koitoksia varten. Pakkanen lähenteli 20 astetta joten kylmään aamuun saatiin herätä. Näyttelypaikalle siis matka kävi ja harmaissa sama kokoonpano kuin edellisenä päivänä joten Helmi sai todeta: “MemyselfandI”. Jahn Stääv tuomarina ja sileitä erinomaisia oli tarjolla eli jännitystä ilmassa. Helmille toisinto edellisestä päivästä hienolla kritiikillä joten Pn1, sert ja Rop tulos viimeisteli Helmille sekä Suomen että Viron muotovalion arvon. Kiitos mahtavasta reissuseurasta ja matkamahdollisuudesta: Petra, Marika ja Carina! Hulvattoman hauskaa oli :-)

Kirjoita kommentti