Blogiarkisto

Kategoriat

fien

Hamina & Tampere Kv ja näyttelytauko

Tampereen KV päätti keväisen näyttely revyyn hieman latteissa tunnelmissa. Latteissa siksi, että kisaväsymystä oli jo kohtuullisesti ilmassa. Musta “Unna” ylsi Tampereella (tuomari Bo Skalin) oman porukan parhaaseen tulokseen ollen Pn 4. Etna valio luokan eri 2 ilman sa:ta ja harmillisen tuomarimuutoksen jäljiltä valkoiset arvosteli kanadalainen tuomari. Heralle tulos eri 2 ilman sa:ta.

Haminassa edellisenä päivänä Kresten Scheel tuomaroi tiukalla linjalla seuraavin tuloksin:

Etna pn2, vara-cacib, Unna pn4, vara-sert, Hera pn1, sert, cacib ja vsp.

Heran arvostelu: “16 months. nice compact body proportions. excellent head. good expression. well set ears. sufficient long neck.tip top topline and tail set. very well constructed front assembly. well angulated hind quarter. excellent hard coat. very sound movement long easy energy saving step. good drive behind.” Heralle siis viides serti ja toinen cacib. Tiinalle ja Heinille sekä Piipulle kiitos koirien huollosta ja esittämisestä.

Kokonaisuudessaan näyttelyryppään tulokset Etnan, Unnan,”pikku”- Simon ja Heran sekä pippuri-Natan osalta kuudesta näyttelystä:

2 x Fi Mva

9 x Sert

7 x Rop

2 x Vsp

2 x Cacib

Seuraava koitos on pääerikoisnäyttely Porvoossa jonne osallistuvat valkoisista Lumi (Fantasy In White) sekä Hera ja pikku pennuissa musta-hopea “Inkku”, Indeed I Am.

Ilomäen tilan taimikauppa avattiin maanantaina 14.5. joten kaikki aika kuluu toistaiseksi kasvihuoneella kukkien ja muiden taimien lomassa. Nata eli Fi Mva Willhelmiinan Yllin-Kyllin on tätä kirjoittaessani jo vetäytynyt kammariin tekemään olonsa kodikkaaksi pentulan puolelle. Vatsa on lupaavan muhkea ja odotamme iloisina ja luottavaisina pippuri-pentujen syntymää yli kahden vuoden tauon jälkeen.

Kiitos vielä Tiina, Piippu ja Heini hienoista näyttelyvuoden avauksesta, seurasta, avusta ja iloisesta hengestä!

Kirjoita kommentti