Blogiarkisto

Kategoriat

fien

Lappeenrannassa taas hattutemppu!

Lappeenrannan perinteinen pääsiäisnäyttely, joka tänä vuonna oli kaikkien rotujen näyttely, käytiin 08.04.2012. Tuomarina rotua ensimmäistä kertaa arvosteleva Elena Ruskovaara. Monella tapaa ykkönen pyöri kuvioissa: Musta tuonti narttu, Unna, aloitti kehässä yksi, numerolla yksi, ollen ensmmäinen kääpiösnautseri jonka Elena Ruskovaara arvosteli. Tulos ylsi Pn 2, varasert:iin saakka. Musta-hopeilla jatkettiin ja vaikka kasvattajan ja kasvatin yhteistyö ei ihan ollut “smooth”, siitä huolimatta ensimmäistä kertaa valioluokassa esiintyvä Etna oli päivän Rop. Pippuri&suolat osiossa esitettiin reilun vuoden näyttelytauon jälkeen Fi Mva Willhelmiinan Yllin-Kyllin joka esiintyi iloisen itsevarmasti ollen myös Rop ja nousten vielä ryhmässä 8 parhaan joukkoon ennen tippumistaan. Viimeisin kääpiösnautsereista joka tuona päivän esitettiin, oli JV-11 Faustkämpfen Herself In White josta tuomari totesi Rop & Sert tuloksen jälkeen “ei se koiran vika ole että on vastasyntynyt”. “Hera” on saanut hienoja arvosteluja etenkin tehokkaista takaliikkeistään vaikka koirasta näkee että matkaa aikuisuuteen on vielä edessä. Ikää siis vasta hieman reilu vuosi.

Suurosten vahvistus huolehti eväs-ja kuljetuspuolesta, Tiina, Piippu ja Heini händläys ja muusta hanskaus avusta jotta homma pysyi kasassa. Kiitos kaikille mukavasta päivästä! Alla kuva “tehotyttö” tiimistä ja pokaali & ruusukesaldosta.

Vasemmalta oikealle: Willken Haya, JV-Faustkämpfen Herself In White, Fi Mva Willhellmiinan Yllin-Kyllin, Fi Mva Faustkämpfen Etna.

Kirjoita kommentti