Blogiarkisto

Kategoriat

fien

Helsinki Winner-11 ja Voittaja-11 3&4.12.2011

Lauantaina 3.12.2011 pippuri&suola koirat arvosteli Evgeny Kupliyauskas, Venäjä.

Tuloksena Helmille, Faustkämpfen Diamonds And Pearls, Eh puuttuvan P1 hampaan takia. Arvosteluun tosin oli kirjattu aluksi kaksi kertaa P1 puutos joka myöhemmin korjattiin.

Valkoisia ilmoitettu 17, tuomarina Kirsi Lummelampi.

Hera, Faustkämpfen Herself In White junioriluokan ainoa eri:n saanut ja näinollen luokkavoitto, muttei sa:ta eli ei myöskään titteliä. Heran emä Fi, Ru, Ee Mva Faustkämpfen Yolande eh. Vain yksi koira valkoisissa ylsi sa:n arvoiseksi.

Sunnuntaina uusin eväin suunnattiin Voittaja näyttelyyn kotoa kahden valkoisen ja Imatralta yhden valkoisen voimin. 21 valkoista oli ilmoitettu, tuomari Juha Putkonen.

Herself In White avasi pelin ollen eri 1, sa ja samalla ansaitsi komean tittelin JV-11!!!

Nuorten luokassa esiintyi riehakkaasti Fantasy In White, Lumi, saaden eri 1, sa.

Valioluokassa ei saanut mitään ilmaiseksi edes tittelien takia ja tuomari “rankaisi” huonoista ylälinjoista ihan asiallisesti. Yolande Pirjon esittämänä Eri 2, sa.

Paras narttu kehässä oli loppujen lopuksi 11 nartusta neljä sa:n saanutta eli valioluokan voittaja Quarts Crystal von Porteschlag sekä F. Yolande, F. Herself In White ja F. Fantasy In White.

Lopullinen järjestys kasvateilleni: Pn 2, sert, vara-cacib Faustkämpfen Fantasy In White, Pn 3 Fi, Ru, Ee Mva Faustkämpfen Yolande sekä Pn 4, Vara-sert JV-11 Faustkämpfen Herself In White.

Kiitos Piippu ja Heini, pulassa olisin ollut ilman teitä. Pirjolle ja Tiinalle kiitos Ruudin näyttelyttämisestä. Jonna, Jonna, Jonna… Nosti sekä minut että Lumen suosta ja sai sekä koiran että omistajan back in business (enemmän omistaja/ohjaajassa oli se ongelma). Matkaseurana esikoinen, Melissa, jolla virkkuukoukku viuhui molempien päivien ajan tunnollisesti, eli matkaseura parasta mitä voi kuvitella :-)

Vuosi ei tulosten osalta paljon paremmin olisi enää voinut päättyä. Kiitos kasvatinomistajille sekä sijoitus ja osaomistuskoirien omistajille ja haltijoille aktiivisuudesta vuoden mittelöissä ja tunnollisesta koiranhoidosta.

Kirjoita kommentti