Pyrimme kasvattamaan rodunomaisia kääpiösnautsereita. Kiinnitämme erityisesti huomiota luonteen ja rakenteen tasapainoisuuteen ja terveyteen.

Pennut luovutetaan aikaisintaan noin 8 viikon iässä.

Luovutettaessa pennut ovat:

- Madotettuja
- Rekisteröityjä
- Tunnistusmerkittyjä mikrosirulla
- Eläinlääkärin tarkastamia                                                                                                                                            - Sosiaalistettuja vilkkaan lapsiperheen ääniin                                                                                                                  - Opetettuja turkinhoitoon pöydällä

fien

Pentuja

Seuraavat pentueet:

Kesä 2019, pippuri&suola pentue nartulle Supervisors More Than Words.

Supervisors More Than Words

Kesä/syksy musta-hopea pentue suunnitteilla nartulle:

Fi Mva, JV-16, LvJMva Faustkämpfen Raven In White (at/at, ky/ky)

JV-16, Lt JCh Faustkämpfen Raven In White

Isänä: Keep The Faith Jezzy Dogs

Keep The Faith Jezzy Dogs

Sukutaulu Raven x Keep The Faith

Vanhemmat hyväluonteisia, luonnetestattuja.

puh. 0400 817214 / Kikko
sähköpostiosoite: kikko.askolamauno @ gmail.com (poista välit @ merkin molemmilta puolilta)

 

 

Harkitsetko koiranpennun hankkimista?

Kääpiösnautseri on trimmattava rotu, jonka turkinhoito on välttämätöntä koiran hyvinvoinnin kannalta. Kääpiösnautserin turkki nypitään 6-7 kuukauden välein sekä muutoin koira välisiistitään vähintään kahden kuukauden välein. Viikottaiseen hoitoon kuuluu koiran kampaaminen parrasta hännänpäähän. Edellytämme pennunostajilta halua opetella itse koiransa perustrimmauksen eli nyppimisen ja välisiistimisen. Jokaiselle koiralle kuuluu opettaa perustottelevaisuus sen yhteiskuntakelpoisuuden täyttymiseksi, joten ota selvää jo ennen pennunhankintaa lähimmän koirakerhon koulutustarjonnasta.

Kääpiösnautseri on pienikokoinen mutta aktiivinen koira. Parhaimmillaan se on reippaana lenkkikaverina, seurakoirana sekä harrastuskaverina.

Sivun alkuun